Joost komt voort uit het brein van de accountants van WEA Zuid-west. WEA is een gerenommeerd accountantskantoor met meer dan 100 jaar ervaring.

Bel ons op 088 HALLOJOOST

De passie en de wil om accountancy transparanter, goedkoper, aantrekkelijker en toegankelijker te maken, zorgde ervoor dat Joost geboren werd.

Joost van WEA.
Joost staat er nooit alleen voor.

De specialisten van WEA vonden de accountancy binnen Nederland traditioneel in hun denken. Een gesloten, conservatieve gemeenschap die ongetwijfeld met passie voor hun klanten werken, maar verder weinig toegankelijk, laat staan benaderbaar, zijn voor diezelfde klanten.

Accountancy was niet hip en digitalisering een vies woord. Veel specialisten binnen WEA, niet alleen de accountants, maar ook administratief medewerkers konden er niet bij dat er uren over een jaarrekening kon worden gesproken, terwijl hierin feitelijk alleen oude cijfers staan. Cijfers die dan ook nog eens doorgenomen werden als het nieuwe jaar al maanden verder was. Is het niet veel interessanter om te weten wat de huidige cijfers betekenen voor de toekomst van een onderneming. Dat je ieder moment van de dag kunt zien waar de kansen en mogelijkheden liggen en wat financiële beslissingen voor de korte en lange termijn voor consequenties hebben voor de onderneming.

En wil je toch geregeld of minimaal één keer per jaar persoonlijk contact of overleg dan kan dat vanzelfsprekend ook. Joost is natuurlijk ook altijd telefonisch te bereiken of te mailen. Joost is de online accountant van en voor ondernemers maar dat betekent niet dat hij en zijn mensen alleen online bereikbaar zijn. Al snel ontwikkelde Joost, samen met de specialisten van WEA een uniek product: de Volgend Jaarrekening. Daarmee zorgden zij er eindelijk voor dat toekomstgerichte cijfers een belangrijke rol konden gaan spelen binnen het ondernemerschap. Niet voor niets zetten we Joost neer als de online accountant van de toekomst. De toekomst van jouw onderneming.

Anno 2017 is Joost voor vele bedrijven, van klein tot groot, niet alleen de online accountant maar ook de financiële coach. En, nogmaals, met Joost van WEA valt ook altijd een persoonlijke afspraak te maken.

De Volgend Jaarrekening joost online accountant boekhouder

Joost is de accountant van nu. Snel, efficiënt en voordelig.

De diensten van Joost

Joost is de ideale accountant voor iedere ondernemer. Hij zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing, geeft écht inzicht in je cijfers en biedt daarnaast unieke tools om ondernemen leuk te maken, maar vooral ook aantrekkelijk te houden.

Bekijk alle diensten van Joost

1.

Jouw online accountant


Joost is de online accountant van en voor ondernemers. Met Joost haal je het maximale uit je onderneming. 24/7 grip op jouw financiële toekomst. Snel, efficiënt en voordelig je financiële zaken regelen. Lees verder...

2.

Ontdek het gemak


Om goed te kunnen ondernemen, moet je over actuele stuurinformatie beschikken. Joost verzamelt en verrijkt voortdurend financiële en niet-financiële data. Zorgt er voor dat alle gegevens waar jij inzicht in wilt hebben. Lees verder...

3.

Stap direct over!


Joost is je partner, je spiegel én je financiële coach. Waarom wachten met overstappen? Joost heeft een gratis overstapservice. Je hoeft eigenlijk niets zelf te doen. Joost regelt het allemaal. Goed, professioneel en gedegen! Lees verder...

Wil jij de Joost online portal met persoonlijke service?Vraag direct een demo aan