Joost is de ideale accountant voor iedere ondernemer. Hij zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing, geeft écht inzicht in je cijfers en biedt daarnaast unieke tools om ondernemen leuk te maken, maar vooral ook aantrekkelijk te houden.

Joost stelt je in staat voortdurend te anticiperen op de toekomst van jouw onderneming.

Bel ons op 088 HALLOJOOST

1. Joost. Jouw online accountant

Joost is de online accountant van en voor ondernemers. Met Joost haal je het maximale uit je onderneming. 24/7 grip op jouw financiële toekomst. Snel, efficiënt en voordelig je financiële zaken regelen. Joost, de accountant van nu.

Als ondernemer kom je met Joost nooit voor financiële verrassingen te staan. Risico´s worden tot een minimum beperkt. Met Joost beschik je ook nog eens over de Volgend Jaarrekening.: altijd en overal inzicht in de financiële situatie van je onderneming en je toekomstige cijfers.

Kortom, met Joost sta je in het heden, ken je het verleden en anticipeer je op de toekomst. Joost, wel zo relaxed ondernemen

2. Ontdek het gemak van Joost

Om goed te kunnen ondernemen, moet je over actuele stuurinformatie beschikken. Joost verzamelt en verrijkt voortdurend financiële en niet-financiële data. Zorgt er voor dat alle gegevens waar jij inzicht in wilt hebben, waar jij op wilt sturen, worden verzameld. Wil je iedere maand tussentijdse cijfers of liever per kwartaal? Aan jou de keuze. Het kan allemaal.

Joost brengt al je prestaties continu in kaart en kijkt of deze prestaties overeenkomen met de gezamenlijk opgestelde begroting. Met de Volgend Jaarrekening zie je samen met Joost waar jij met jouw onderneming in de toekomst zult staan.

Heb je behoefte aan een financiële coach? Joost kan je ook helpen en/of trainen in het lezen en interpreteren van alle gepresenteerde cijfers.

3. Stap direct over!

Joost is je partner, je spiegel én je financiële coach. Waarom wachten met overstappen? Joost heeft een gratis overstapservice. Je hoeft eigenlijk niets zelf te doen. Joost regelt het allemaal. Goed, professioneel en gedegen!

Heb je licenties gekoppeld aan je huidige administratie? Ook die zegt Joost voor je op. Joost maakt een koppeling met je bank en richt de volledige administratie voor je in. Vervolgens word je facturatiemodule door Joost geïnstalleerd en biedt hij hulp bij het aanmaken van factuursjablonen. Als dit is geregeld, koppelt Joost direct al je overige applicaties aan je klantenportal. In goed onderling overleg wordt bepaald wat je wel en niet in jouw dashboard aan gegevens wilt zien. En ‘last but not least’: Joost gaat aan de slag met het opstellen van jouw begroting.

Met de gratis overstapservice is overstappen nog nooit zo eenvoudig geweest. Samenwerken met een professioneel accountant was nog nooit zo aantrekkelijk!

Direct klant worden?

De Volgend Jaarrekening joost online accountant boekhouder

Joost is de accountant van nu. Snel, efficiënt en voordelig.

De diensten van Joost

Joost is de ideale accountant voor iedere ondernemer. Hij zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing, geeft écht inzicht in je cijfers en biedt daarnaast unieke tools om ondernemen leuk te maken, maar vooral ook aantrekkelijk te houden.

Bekijk alle diensten van Joost

1.

Jouw online accountant


Joost is de online accountant van en voor ondernemers. Met Joost haal je het maximale uit je onderneming. 24/7 grip op jouw financiële toekomst. Snel, efficiënt en voordelig je financiële zaken regelen. Lees verder...

2.

Ontdek het gemak


Om goed te kunnen ondernemen, moet je over actuele stuurinformatie beschikken. Joost verzamelt en verrijkt voortdurend financiële en niet-financiële data. Zorgt er voor dat alle gegevens waar jij inzicht in wilt hebben. Lees verder...

3.

Stap direct over!


Joost is je partner, je spiegel én je financiële coach. Waarom wachten met overstappen? Joost heeft een gratis overstapservice. Je hoeft eigenlijk niets zelf te doen. Joost regelt het allemaal. Goed, professioneel en gedegen! Lees verder...

Wil jij de Joost online portal met persoonlijke service?Vraag direct een demo aan