Volgend Jaarrekening De toekomst telt

Met de Joost Volgend Jaarrekening kom je nooit voor verrassingen te staan. Samen met de accountants van Joost kijk je naar de toekomst en maak je een forecast op basis van jouw prestaties nu en in het verleden, activiteiten in je branche, alle ontwikkelingen en trends binnen jouw sector.

Online portal 24/7 toegang tot je administratie

Met Joost maak je gebruik van een online portal. Deze portal geeft je 24/7 toegang tot relevante tools en allerlei rapportages. Het is jouw eigen, unieke portal. Naast toegang tot jouw beveiligde bedrijfsinformatie stelt de portal je in staat verschillende administraties te beheren.

Verzorging belastingaangiften Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

Het indienen van aangiften vindt eveneens plaats via je eigen, persoonlijke portal. BTW-aangiften, aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting? Welke belastingaangifte dan ook, Joost regelt het en voert alles door. Per maand of per kwartaal. Maar, veel belangrijker, Joost zorgt er voor dat echt alle mogelijke voordelen en kansen die er zijn benut worden. Joost is er namelijk, net als jij, groot fan van zo min mogelijk belasting te betalen.

Benchmarking Kijk, vergelijk en leer

Joost gaat verder dan heel veel andere accountants. Bijvoorbeeld door op regelmatige basis de prestaties en werkzaamheden van jouw bedrijf te vergelijken met die van de concurrentie of vergelijkbare bedrijven in jouw sector. Zo weet je altijd of je marktconform presteert. Met Joost gebruik je deze informatie om van te leren, waar nodig zaken bij te sturen en uiteindelijk nog beter te presteren.

Koppeling met applicaties Exact, Twinfield, WeFact, etc...

Joost denkt in alles met je mee. Heb je zelf al online tools waar je enthousiast over bent, bijvoorbeeld een facturatieprogramma, dan zorgt Joost er met zijn technische mensen voor dat een digitale koppeling met jouw administratie mogelijk is. Joost heeft zo de beschikking over alle gegevens en jij verstuurt op de oude, vertrouwde wijze facturen naar klanten. TIP van Joost. Koppel ook je kassa- of reserveringssysteem aan je administratie. Joost heeft dan niet alleen de beschikking over jouw omzet maar ook alle andere gegevens die je in deze systemen vastlegt. Joost is zo in staat je nog beter te helpen en te informeren.

Periodieke rapportage Cijfers, balans, resultaat, liquiditeit

Per maand of per kwartaal van Joost een uitgebreide (tussentijdse) cijferrapportage ontvangen? Van tevoren spreek je dat met Joost af. De rapportages geven inzicht in je balans, resultaten en liquiditeiten. Rapportages worden uitgebreid met klantspecifieke KPI´s, gevisualiseerd in heldere grafieken en diagrammen. De mensen achter Joost, de accountantsspecialisten van WEA, geven een persoonlijke toelichting en nemen alles met je door. Je krijgt professioneel advies en je kunt, waar nodig, tijdig bijsturen.

Scannen en mailen Van facturen en bonnen

Verkoop- en inkoopfacturen kun je scannen en vervolgens uploaden in jouw eigen, beveiligde portal. Je kunt ze ook mailen. Joost en de specialisten van WEA controleren je facturen automatisch op kwaliteit van de gegevens waarna ze worden verwerkt. Het boekhoudprogramma herkent de door jou gescande facturen. Op basis van bijvoorbeeld het Kamer van Koophandelnummer haalt Joost de benodigde informatie over een crediteur op en afhankelijk van de boekingsinstructies wordt een boekingsvoorstel gedaan. Joost zorgt ervoor dat het bijwerken van je administratie eigenlijk alleen nog maar een kwestie van controleren is.

Facturen versturen Snel en simpel

Factureren gaat heel eenvoudig. In jouw eigen portal vind je een directe koppeling naar de facturatietool waar jij mee werkt. Tools als bijvoorbeeld Twinfield, Exact of WeFact. Alle gemaakte verkoopfacturen rollen automatisch jouw administratie in. Ook heb je continu zicht op openstaande vorderingen. Door Joost wordt er direct een betalingsherinnering per mail verstuurd. Wel zo prettig!

Digitale kluis Exact, Twinfield, WeFact, etc...

Al je belangrijke documenten vind je in jouw persoonlijke portal. Overeenkomsten, uittreksels, kopie ID-bewijzen, jaarrekeningen, fiscale rapporten, correspondentie, jaardossiers met tussentijdse rapportages. Belangrijke documenten kun je hier ook uploaden en in deze beveiligde omgeving bewaren.

Elektronisch factureren Joost gaat mee met de tijd

Joost factureert met UBL: Universal Business Language. Met UBL is 100% herkenning van facturen mogelijk, zodat inboeken en uitwisselen van alle mogelijke facturen tussen bedrijven gestructureerd en foutloos plaatsvindt.

Gratis jaarrekening én een vast bedrag per maand

Maak je gebruik van Joost, dan weet je exact wat je per maand kwijt bent voor je administratie. Je betaalt een vast bedrag per maand en komt nooit meer voor rare verrassingen achteraf te staan. Jij bepaalt welke diensten en producten je wenst en Joost bepaalt samen met jou, jouw uiteindelijke maandbedrag. Voor zaken die je niet gebruikt, betaal je dus niet. Dat is Joost. Joost is daarnaast uniek met zijn Volgend Jaarrekening. De traditionele jaarrekening doet Joost er trouwens altijd gratis bij!

Salarisadministratie Alles in één pakket

Salarissen worden door Joost direct gekoppeld en verwerkt in je boekhouding. Joost voert ook de juiste cao-bepalingen en de laatste wet- en regelgeving voor je in. Jij en je werknemers worden op de hoogte gesteld als de nieuwe loonstrook online staat in het werkgevers-/werknemersportal. Iedere werknemer kan met zijn inloggegevens loongegevens ophalen en inzien. Ook ontvang je betaalbestanden voor jouw bank.

Wil jij de Joost online portal met persoonlijke service?Vraag direct een demo aan