Gisteravond hebben WEA Zuid-West en Joost een Beter Ondernemen Award in de categorie duurzaam in ontvangst mogen nemen. Uit een groot aantal landelijk genomineerde bedrijven uit diverse branches, verkoos AFAS Software ons tot winnaar.

Elk jaar nomineert softwareleverancier AFAS nationale bedrijven die zij ziet als een inspiratiebron voor anderen. AFAS over onze nominatie:

“WEA Zuid-West/Joost is continu bezig met een duurzame klantrelatie. Hierin onderscheiden zij zich door de ondernemer niet alleen realtime data te geven over hoe zijn bedrijf er voor staat, maar ook hoe de concurrent het doet in de branche en wat hij of zij daarvan kan leren. Naast grip op de onderneming geeft WEA Zuid-West/Joost dus ook advies hoe het beter of anders kan waardoor de onderneming duurzaam wordt. Door deze aanpak weet WEA Zuid-West/Joost klanten langer aan zich te binden en klanten betere bedrijven te laten worden.”

 

Meer hierover lees je in het door AFAS gepubliceerde klantverhaal (bekijken waard, je krijgt een klein kijkje achter de schermen bij Joost! ;-)).

V.l.n.r.: Mark Schuit, Jan Pieter Bevelander, Willianne van der Maas, Rory Verstraeten, Alexander Bevelander